3.11 MEEST VERKOCHTE ACCU HEGGENSCHAREN

Accuheggenscharen zijn ontworpen voor gebruikers die een milieuvriendelijk, maar toch krachtig apparaat willen voor het snoeien van de haag thuis. Deze machines bieden prima snoeiprestaties en de voordelen van een accu heggenschaar : geen kabels of benzine en minder trillingen, geluid en onderhoud.

Werken met een accu gaat echt niet langzamer. Deze lichtgewicht heggenscharen met krachtige accu kunt u heerlijk lang doorwerken.

U kunt uit verschillende voltages accu’s kiezen. Elk merk heeft zijn eigen verscheidenheid in voltages. En tevens hebben de meeste merken met accu heggenscharen keuze uit lengte van het schaarblad. Er bestaan modellen met een draaibare handgreep, wat erg handig is zodat u in de juiste houding kan snoeien. De draaibare achterhandgreep vereenvoudigt zowel verticaal als horizontaal snoeien.

 Zorg na afloop, voordat u de heggenschaar weglegt, dat u het schaarblad goed reinigt en het hars wordt verwijderd. Gebruik hiervoor speciale harsverwijderaar.

DE VOLGENDE MERKEN ACCU HEGGENSCHAREN HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

  • Pellenc
  • Husqvarna
  • Ego
  • Stiga
  • Echo
  • Greenworks

Dit zijn de merken die wij leveren voor accu heggenscharen, merken kunnen uitgebreid worden, dit omdat veel merken ook accu in hun assortiment toevoegen.

De verschillen in merken liggen vooral in het aantal voltage en kracht dat deze machines leveren. Daar zit ook het prijsverschil in.


DE 3 MERKEN ACCU HEGGENSCHAREN DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

  • EGO heggenscharen hebben een goed uitgebalanceerd ontwerp voor een comfortabelere bediening, een dubbelzijdig mes, lasergesneden diamantgeslepen messen voor precies en glad snoeien. Het grote snijvermogen betekent dat u ook grotere heggen met dikkere takken en stammen kunt aanpakken. Mes bescherming voorkomt beschadiging door hekken en muren. De handbescherming voorkomt letsel en de elektrische veiligheidsrem stopt de messen wanneer u de aan knop loslaat. Aangedreven door een ARC-Lithium accu van 56 Volt die even krachtig is als een benzinemotor. U zult versteld staan hoeveel heggen u met één acculading kunt snoeien. Zelfs hoveniers kiezen voor Ego tuingereedschap! Prijs kwaliteitsverhouding ligt zeer goed.
  • Husqvarna  heeft accu heggenscharen die comfortabel en duurzaam zijn, bieden krachtige prestaties zonder directe uitstoot. Veilig, gemakkelijk starten via het intuïtieve toetsenbord, efficiënte borstelloze motor met savE ™ -functie voor extra looptijd en langdurige Li-ion-accu, maakt het een uitstekende keuze voor huiseigenaren. Husqvarna heeft modellen met een stille werking: het geluidsniveau van deze machines loopt tot 13 dB (A) lager dan een benzine-machine -dat is een enorm verschil. Een vermindering van 3 dB (A) wordt doorgaans ervaren als een halvering van het geluidsniveau. Dit maakt het werk een stuk aangenamer voor u - en kunt u gerust werken op de meeste openbare terreinen.
  • Greenworks heeft veel keus in accu heggenscharen, zowel hand als stokheggenscharen. En de keuze in voltage is ruim.  Zoals 40 volt, 60 volt, 80 en 82 volt. Hoe hoger het voltage hoe krachtiger de machine. Alle accu’s van Greenworks zijn te gebruiken in alle Greenworks accu machines. De prijs van Greenworks accu machines is zeer aantrekkelijk.  En er zijn vele voordeelsets waar de accu en lader al zijn inbegrepen.

 

 

 

Terug naar overzicht "Heggenscharen vragen"