8.13 MEEST VERKOCHTE HOGEDRUKREINIGERS

Een hogedrukreiniger is een apparaat dat water onder hoge druk (> 100 bar) door een speciale slang naar een spuitpistool leidt, zodat hiermee hardnekkige aanslag, verwering en andere vervuiling kan worden gereinigd. Er zijn zowel koud- als warmwater hogedrukreinigers. Van kleine modellen tot grote machines. Ook kunnen er een speciale opzetstukken op worden aangesloten om bijvoorbeeld afvoerpijpen van het riool mee door te spuiten, of om terrastegels van aanslag te ontdoen.

DE VOLGENDE MERKEN HOGEDRUKREINIGERS HEBBEN WIJ IN ONS ASSORTIMENT:

- Dibo
- Kranzle
- Meclean
- Briggs
- Stratton
- Husqvarna

DE 3 MERKEN HOGEDRUKREINGERS DIE HET MEEST VERKOCHT / GEZOCHT WORDEN:

Kranzle
Kranzle heeft veel modellen om uit te kiezen. Ook het assortiment aan accessoires voor deze hogedrukreinigers is uitgebreid.  Alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd.  Betrouwbare, duurzame, gebruiksvriendelijke en onderhoudsvriendelijk machines. Zowel koud- als warmwater hogedrukreinigers.

Dibo
Dibo hogedrukreinigers zijn herkenbaar aan de frisse groene kleur! De koudwater hogedrukreiniger komt in verschillende uitvoeringen, waardoor hij zich leent voor zowel professioneel als industrieel gebruik. Zowel voor industrieel als professioneel gebruik is een DiBO warmwater hogedrukreiniger de beste koop! Zeer handzaam en ook voor deze hogedrukreinigers is er een uitgebreid assortiment , ook op de accessoires

Meclean
Meclean is producent van professionele reinigingsmachines. En resulteert altijd in uiterst functionele, mechanische reinigingsmachines zonder overbodige elektronica of overbodige functies. Keuze uit koud- en warmwater hogedrukreinger.

 

 

Terug naar overzicht "Diversen vragen"