WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

EGO sneeuwfrees deel SSA1200 multitool (t.b.v. PH1400E en PH1420E Multitool basismachines)

€ 249,00

€ 244,00

EGO sneeuwfrees deel koppelbaar met de EGO Multitool PH1400E (afzonderlijk verkrijgbaar). Met deze sneeuwfrees kunnen terras, oprit en paden eenvoudig sneeuwvrij worden gemaakt. Koppel de frees aan de Multitool die wordt aangedreven op een EGO 56V accu en maak zonder moeite het pad sneeuwvrij. Deze sneeuwblazer heeft een werkbreedte van 30 cm en een maximale blaasafstand van 7,5 meter. De uitworp van de weg te blazen sneeuw is instelbaar.

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
Specificaties

U hoeft zich niet langer zorgen te maken over sneeuw met ons nieuw EGO accessoire, het SSA1200 sneeuwfreesopzetstuk. Een sneeuwstorm of langdurige sneeuwval? Sluit de sneeuwfrees aan op de multitool basismodule en maak meteen uw oprit, patio, pad of terras sneeuwvrij. De sneeuwfrees heeft een bereik van 300 mm zodat u grote hoeveelheden sneeuw in één beweging kunt verwijderen. Zo werkt u sneller en kunt gauw terug naar binnen. De sneeuw wordt maximaal 7,5 m uitgeworpen. U kunt na enkele stroken goed inschatten hoe u de oppervlakte het best sneeuwvrij maakt. U zult nooit nog manueel sneeuw willen ruimen. De sneeuwfrees heeft een snelheid van 2000-1650 spm zodat de sneeuw uit de werkzone wordt geworpen. Afhankelijk van het type accu dat u in de PH1400E of PH1420E multitool basismodule gebruikt, houdt u voldoende stroom over om ook de buren te helpen

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...