Toro Heavy-Duty Recycler 53 cm Prof Benzinemaaier 22291

€ 1.479,00

€ 1.419,00

artnr : 22291


NU VOOR EEN AANTREKKELIJKE PRIJS!


Aangedreven met een Kawasaki FJ180V motor Recycler® maaisysteem zorgt voor uitzonderlijke mulchprestaties en grasopvang. Grote, lichte copolymeren wielen van 22,9 x 5,1 cm zorgen voor een kleine, grasvriendelijke belasting van het gras. Duurzaam ontworpen met stalen goten die de kabels beschermen tegen rondvliegende voorwerpen en beschadiging door transport. De nieuwe Toro Professionele 53 cm  loopmaaier kan recyclen, gras opvangen en heeft een standaard zij-uitworp. De machine is dan ook veelzijdig in te zetten en toepasbaar voor professioneel gebruik. Voorzien van een zwaar maaidek en een versterkte duwboom. De polymeer wielen zorgen voor betere schokdemping. Voorzien van een geïntegreerde benzinetank met een inhoud van 1,8 L. 

Specificaties

Toro Heavy-Duty Recycler 53 cm Prof Benzinemaaier 22291

artnr : 22291

 • Geschikt voor professioneel gebruik
 • 1 versnelling
 • Versterkte duwboom
 • Geïntegreerde brandstoftank
 • Handstart
 •  Motor Kawasaki FJ180v 
 •  Inhoud benzinetank 1,8 L. 
 •  Aandrijving, vaste snelheid 
 •  Maaihoogte 25-114 mm. 
 •  Inhoud grasvangzak 77 L. 
 •  Standaard met kickers en accelerator onder het maaidek 
 •  Gewicht 60 kg. 
 • 2 jaar volledige klantgarantie / 1 jaar beperkte commerciële garantie


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...