WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Ego TR3801E-B T6 Accu Tuintractor 98cm (tot wel 8000M2 maaien met vol accupakket)

€ 5.999,00

€ 5.818,00

Maait tot wel 8.000m2 op 1 acculading (6x12Ah accu’s)


Deze zitmaaier van 98 cm heeft een efficiënte grasopvang in een grote opvangbak van 300 liter om de maaitijd te maximaliseren. De zitmaaiers van EGO leveren hetzelfde vermogen als een 22-pk benzinemotor, met minder lawaai en zonder uitstoot.


 

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
*

€ 5.999,00

€ 5.818,00

Specificaties

De tuintractor van EGO vangt het gras efficient op in een grasopvangbak met een capaciteit van 300 liter voor maximale maaitijd. Optionele accessoires: Mulchplug (AMP3800T)

De ontwikkeling van de nieuwe serie zitmaaiers van EGO is een bewijs van het baanbrekende succes van de EGO Z6 zitmaaier. De eerste accu-platform-compatibele zero-turn zitmaaier ter wereld bewees dat de gecombineerde kracht van de revolutionaire ARC Lithium™ accu's van EGO de benzine-aangedreven equivalenten meer dan kon evenaren. De nieuwe zitmaaiers van EGO, die ook tot zes draagbare EGO ARC Lithium™-batterijen gebruiken, zijn klaar om het succes van de EGO Z6-serie te evenaren. Zo kunt u niet alleen de hoeveelheid energie die u nodig hebt voor uw maaiwerkzaamheden aanpassen, maar kunt u dezelfde batterijen ook gebruiken voor ander EGO-gereedschap.

Je kunt de combinatie van accu's aanpassen aan de grootte van je gazon en je voorkeuren voor grasmaaien, terwijl de volledig aanpasbare digitale bediening je de flexibiliteit geeft om de set-up en prestaties af te stemmen op de klus. Je kunt tot 2,5 hectare maaien op één acculading*.

Optionele accessoires: 1 x Mulchplug (AMP3800T)

*De looptijd kan variëren afhankelijk van de gebruikte accu's, het laadniveau van de accu's, de staat van het gras en de bedieningstechniek van de gebruiker.

Spanning (V) 56
Accupoort Multi-poort
Controle Stuurwiel
Snijopties Verpakking
Aantal Messen 2
Dekconstructie Gestempeld
Nummer Van De Maaihoogte 12
Zitophanging Nee
Selectie Rijmodus Ja
Selectie Rijsnelheid Ja
Mesnelheidsselectie Ja
IP Classificatie IPX4
Geluidsdruk Lpa (dB(A)) 83.6
Akoestisch Vermogen Lwa (dB(A)) 97.7
Uncertainty Sound Power (K) (dB(A)) 1.75
Uncertainty Sound Pressure (K) (dB(A)) 3
Gegarandeerd Akoestisch Vermogen Lwa (dB(A)) 100
Vibratie (m/s2) 0.24
Onzekerheid Vibratie (K) (m/s2) 1.5
LED Verlichting Ja
Armleuning Nee
Handschoenenkastje Ja
Grasverzamelbak Ja
Maaibreedte (cm) 98
Snijhoogte (cm) 2.5-10
Gewicht Gereedschap (kg) 209
Lengte Gereedschap (mm) 2580
Breedte Gereedschap (mm) 1040
Hoogte Gereedschap (mm) 1110
Motortype Koolborstelloos

 

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...